Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Душко Арсовски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1956 година во с. Псача, Крива Паланка. Македонец. Завршил Рударски факултет. Директор на РОЦ “ Гораница” во Крива Паланка. Живее во Крива Паланка.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.