Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Гоце Андоновски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1946 година во с. Царев Двор, Ресен, Македонец. Завршил Медицински факултет, лекар специјалист. Директор на Здравствениот дом во Ресен. Живее во Ресен.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.