Sluzba na Sobranieto
 
Служба на Собранието

СЕКТОР ЗА ПОДДРШКА НА СОВЕТОТ НА СОБРАНИСКИОТ КАНАЛ


Раководител на Сектор за поддршка на Советот на собранискиот канал

Марјан Маџовски

Помошник-раководител на Сектор за поддршка на Советот на собранискиот канал


ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ПОДДРШКА НА СОВЕТОТ НА СОБРАНИСКИОТ КАНАЛ И ПОДГОТОВКА НА ПРОГРАМА

Раководител на Одделение за поддршка на Советот на собранискиот канал и подготовка на програма

Советник за подготовка на програма

Виш соработник за студио –аналитички работи

Соработник за стручно оперативни работи

Помлад соработник за административна поддршка на Советот на собранискиот канал


ОДДЕЛЕНИЕ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОГРАМА

Раководител на Одделение за реализација на програма

Продуцент-режисер

Советник  -новинар

Самостоен референт – видео-миксер /монтажер

Самостоен референт - снимател/камерман

Виш референт –тонец/монтажер

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.