Sluzba na Sobranieto
 
Служба на Собранието

Сектор за односи со јавноста

Раководител на Сектор за односи со јавноста

Помошник-раководител на Сектор за односи со јавноста


ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ИНФОРМИРАЊЕ НА ЈАВНОСТА

Раководител на Одделение за информирање на јавноста

Советник за информирање на јавноста

Виш соработник за информирање на јавноста 

Катерина Георгиевска

Соработник за информирање на јавноста на албански јазик 

Помлад соработник за социјални медиуми


ОДДЕЛЕНИЕ ЗА КОМУНИКАЦИЈА СО МЕДИУМИ

Раководител на Одделение за комуникација со медиуми

Советник за комуникација со медиуми

Виш соработник за комуникација со медиуми

Оливера Цветковска-Јанушевска

Соработник за комуникација со медиуми на албански јазик

Помлад соработник за комуникација со медиуми

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.