Sluzba na Sobranieto
 
Shërbimi i kuvendit

SEKTORI PËR TEKNOLOGJI INFORMATIKE DHE KOMUNIKATIVE

 


SEKSIONI PËR INXHINIERING DHE ZHVILLIM SISTEMOR

Elizabeta Trajanovska-Sërbinkoska – Këshilltare - Inxhiniere e sistemit

Aleksandar Hristovski – Referent i pavarur për mbështetje teknike të shfrytëzuesve


SEKSIONI PËR ZHVILLIM APLIKATIV

Tanja Danillovska – Udhëheqëse e Seksionit për zhvillim aplikativ


SEKSIONI I TEKNIKËS 

Vasko Stolev – Referent i pavarur - operator i audio teknikës

Jordanço Nikollovski – Referent i pavarur - operator i audio teknikës

Branisllav Stojkoviq - Referent i pavarur - operator i video teknikës

Aleksandar Silljanovski – Referent i pavarur - operator i video teknikës

Aleksandar Gashtarov – Referent i pavarur - operator i sistem të votimit elektronik

Sashko Kocevski – Referent i pavarur - operator i sistem të votimit elektronik

Angell Llazarevski – operator i video teknikës

Robert Komicijoski - operator i video teknikës

 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.