Sluzba na Sobranieto
 
Служба на Собранието

 

 

 

 

 

ЦВЕТАНКА ИВАНОВА

ГЕНЕРАЛНА СЕКРЕТАРКА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.