Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

Зоран Ѓорѓиевски

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 18.11.1958 во Куманово. Македонец. Доктор општ хирург.

 

Активности во Собранието:

  • Комитетот за односи меѓу заедниците, член
  • Комисија за здравство, член
  • Комисија за локална самоуправа, член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Сојузна Република Германија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република, член 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.