Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

Весна Пемова

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 5.11.1960 во Кавадарци. Македонка. Доктор специјалист по дерматовенерологија, Медицински факултет, Скопје.

 


Активности во Собранието:

  • Законодавно-правна комисија, член
  • Комисија за здравство, член
  • Комисија за финансирање и буџет, заменик-член
  • Комисија за труд и социјална политика, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Австралија и со Парламентот на Нов Зеланд, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентите на Република Исланд и Кралството Норвешка, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Јапонија, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.