Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

Сузана Секуловска


Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 21.2.1973 во Берово. Македонка. Дипломиран професор по одделенска настава, Педагошки факултет „Климент Охридски“-Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за култура, член
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, член
  • Комисија за образование, наука и спорт, заменик-член
  • Комисија за труд и социјална политика, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Монголија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Француската Република, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.