Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Стојко Пауновски


Член на СДСМ. Роден на 20.12.1962 година во с. Челопек, Тетово. Македонец.


Активности во Собранието:

  • Комитет за односи меѓу заедниците, член
  • Комисија за финансирање и буџет, член 
  • Комисија за економски прашања, заменик-член 
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на Република Малта и Република Кипар, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.