Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

Стојан Миланов

 

Член на СПМ. Роден на 14.2.1948 во с.Тополовик. Македонец. Дипломирал на ПМФ - Биологија.


Активности во Собранието:

  • Комисија за уставни прашања, член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, член
  • Комисија за надзор над работата на Управата за безбедност и контраразузнавање и на Агенцијата за разузнавање, заменик-член 
  • Комисија за економски прашања, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на земјите од Блискиот и Средниот Исток, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Романија, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.