Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

Славе Гошев


Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 2.12.1977 во Струмица. Македонец. Дипломирал на Технолошко-металуршки факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Скопје. 

 

Активности во Собранието:

  • Совет на Собраниски канал, член
  • Законодавно-правна комисија, заменик-претседател
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, член
  • Комисија за европски прашања, заменик-член
  • Комисија за култура, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Грција, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Романија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.