Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

Слаѓана Митовска

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 29.1.1981 во Крива Паланка. Македонка. Дипломиран социјален работник, Универзитет „Св.Кирил и Методиј“, Скопје. Специјалист по социјална работа во здравство.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за труд и социјална политика, член
  • Комисија за локална самоуправа, член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, заменик-член
  • Комисија за образование, наука и спорт, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Белгија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република, член 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.