Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

Селвије Салиу

 

Член на ДУИ. Родена на 20.8.1970 во с. Врбен. Албанка. Дипломиран социолог-педагог, Тирана.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за труд и социјална политика, член
  • Комисија за европски прашања, заменик-член
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, заменик-член
  • Делегација на Собранието на Република Македонија во Парламентарниот комитет за стабилизација и асоцијација, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Украина, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.