Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

Ристо Манчев

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 4.4.1969 во Струмица. Македонец. Има завршено Градежен факултет, Универзитет „Св.Кирил и Методиј“, Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, член
  • Комисија за локална самоуправа, член
  • Комисија за европски прашања, заменик-член
  • Комисија за култура, заменик-член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Италија, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Швајцарската Конфедерација, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.