Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

Реџаиљ Исмаили

 

Член на ДУИ. Роден на 2.11.1966 во с. Слупчане, Липково. Албанец.

 

Активности во Собранието:

  • Совет на Собраниски канал, заменик-член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, претседател
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, член
  • Комисија за финансирање и буџет, заменик-член
  • Комисија за економски прашања, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Исламската Република Иран, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република, член 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.