Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

Олга Најденовска

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 5.7.1963 во Скопје. Македонка. Доктор по земјоделски науки.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за образование, наука и спорт, претседател
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, член
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Полска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.