Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

Никола Мицевски

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 13.3.1975 во Штип. Македонец. Дипломиран земјоделски инженер, Земјоделски факултет, Универзитет „Св.Кирил и Методиј“, Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, член
  • Комисија за финансирање и буџет, член
  • Комисија за европски прашања, заменик-член
  • Комисија за локална самоуправа, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Исламската Република Иран, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Украина, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот Република Унгарија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Словенија, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.