Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

Муса Ибраими

 

Член на ДУИ. Роден на 17.6.1978 во Житоше. Албанец. Дипломиран правник, Универзитетот Струга.

 

Активности во Собранието:

  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, член
  • Комисија за економски прашања, член
  • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, заменик-член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Федерацијата на Босна и Херцеговина, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Србија, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.