Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

Мирсада Емини-Асани

 

Член на ДУИ. Родена на 8.7.1965 во Тетово. Албанка. Доктор гинеколог-акушер, Медицински факултет.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за здравство, член
  • Комисија за труд и социјална политика, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Бугарија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шведска, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.