Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

  

Мира Стојчевска
 

Член на СДСМ. Родена на 19.7.1966 во Битола. Македонка. Има завршено Шумарски факултет. 


Активности во Собранието:

  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, член
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, член 
  • Комисија за локална самоуправа, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шведска, претседател 
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Швајцарската Конфедерација, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.