Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 


Милка Христова


Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 8.12.1948 во Делчево. Македонка. Доктор на медицина; специјалист по училишна медицина.


Активности во Собранието:

  • Комисија за уставни прашања, заменик-член;
  • Комисија за одбрана и безбедност, заменик-член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.