Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

Марјан Даскаловски

 

Член на СДСМ. Роден на 4.5.1964 во Питерево. Дипломирал на Правен факултет, Д.М.Р. Даскал. 


Активности во Собранието:

  • Комисија за уставни прашања, член 
  • Законодавно-правна комисија, член 
  • Комисија за одбрана и безбедност, член 
  • Комисија за труд и социјална политика, заменик-член
  • Комисија за локална самоуправа, заменик-член  
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Романија, член 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.