Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

Љубица Буралиева

 

Независен пратеник. Родена на 13.12.1952 во Стровије, Прилеп. Македонка. Има завршено ФМДУ.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за култура, член
  • Комисија за локална самоуправа, член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, заменик-член
  • Комисија за здравство, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Федерацијата на Босна и Херцеговина, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на САД, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.