Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

Јулијана Силјановска
 

Член на СДСМ. Родена на 1.1.1962 во Битола. Македонка. Дипломирала на Филозофски факултет - Скопје. 


Активности во Собранието:

  • Комисија за здравство, член 
  • Комисија за труд и социјална политика, член 
  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, заменик-член
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, заменик-член  
  • Делегација во Парламентарната димензија на Централноевропската иницијатива (ПД ЦЕИ), шеф на Делегација
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Грција, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Романија, член 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.