Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

Хазби Љика

 

Член на ДУИ.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за локална самоуправа, заменик-претседател
  • Комисија за уставни прашања, член 
  • Комисија за култура, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Словачката Република, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Швајцарската Конфедерација, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.