Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

Хари Локвенец

 

Член на СДСМ. Роден на 25.2.1970 во Прилеп. Македонец. Доктор. Завршил Електротехнички факултет - Скопје; Schiller - Tampa, FL, USA; Технички факултет - Битола. 


Активности во Собранието:

  • Совет на Собранискиот канал, член
  • Комисија за надзор над работата на Управата за безбедност и контраразузнавање и на Агенцијата за разузнавање, претседател
  • Комисија за надворешна политика, член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на балтичките земји Република Естонија, Република Латвија и Република Литванија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.