Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

Ѓорѓи Коџабашиев

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 12.12.1962 во Велес. Македонец. Дипломиран економист, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“.


Активности во Собранието:

  • Законодавно-правна комисија, член
  • Комисија за финансирање и буџет, член
  • Комисија за економски прашања, заменик-член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Романија, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на САД, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шведска, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.