Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

Ѓоко Камчев

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 4.10.1975 во Валандово. Македонец. Дипломиран политиколог, Правен факултет.Активности во Собранието:

  • Комисија за надворешна политика, член
  • Комисија за локална самоуправа, член
  • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, заменик-член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Ирска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Црна Гора, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шведска, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.