Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

Фатмир Имероски

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 25.3.1969 во с. Могорче, Дебар. Македонец муслиман. Дипломиран менаџер по економско управување, Факултет за економија и менаџмент, В.У.А.Р.Р. - Пловдив, Р. Бугарија.

 

Активности во Собранието:

  • Буџетски совет на Собранието на Република Македонија, член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, член
  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, член
  • Законодавно-правна комисија, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Федерацијата на Босна и Херцеговина, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Исламската Република Иран, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Украина, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.