Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

Дуфе Кукоски


Член на ЛДП. Роден на 1.6.1958 во Вевчани. Македонец. Дипломиран менаџер, Бизнис администрација, Институт за менаџмент - МИМ.


Активности во Собранието:

  • Советот на Собранискиот канал, заменик-член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, член
  • Комисија за локална самоуправа, член
  • Законодавно - правна комисија, заменик-член
  • Комисија за одбрана и безбедност, заменик-член
  • Делегацијата на Собранието на Република Македонија во Парламентарното собрание на Северноатлантската договорна организација (ПС НАТО), заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на земјите од Латинска Америка и од Карибите, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.