Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

Драган Цуклев

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 17.8.1973 во Гевгелија. Македонец. Дипломиран економист.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за финансирање и буџет, член
  • Комисија за економски прашања, член
  • Комисија за здравство, заменик-член
  • Комисија за труд и социјална политика, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на Република Малта и Република Кипар, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шпанија, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.