Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

Али Ахмети

Претседател на ДУИ. Роден на 5.1.1959 година во с. Зајас, Кичево. Албанец. Дипломиран педагог. 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.