Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Комитет за односи меѓу заедниците

Е-пошта:   

Претседател: АЈДИНИ НАСЕР 
 

          Членови: ШАМБЕВСКИ ОЛИВЕР  
                            ОРОВЧАНЕЦ ЃОРЃИ 
                            ГЕЛОВА СТОЈАНОВА СОЊА 
                            ДИМОВСКИ ИЛИЈА  
                            КУНОВСКА ЈАГНУЛА 
                            МИТРЕВА ИЛИНКА 
                            ШЕKЕРИНСКА РАДМИЛА 
                            АЈДИНИ НАСЕР 
                            КАБА ГАРИП 
                            СЕЛМАНИ ЕЛМАЗЕ 
                            АРИФИ ТЕУТА 
                            БЕЏЕТИ БЛЕРИМ 
                            АДЕМИ ЏЕВАТ 
                            ДУРАКУ САДУЛА 
                            ХАСИПИ КЕНАН 
                            КИПАРИЗОВСКА КРСТЕСКА АНИТА 
                            САЛИУ ШАБАН 
                            СТОИЛКОВИЌ ИВАН 
                            РАХИЌ ЕСАД
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.