Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Комисија за надзор над спроведувањето на мерките за следење на комуникациите од страна на Министерството за внатрешни работи и од Министерството за одбрана

                           ПретседателКИТАНОВСКИ ЛАЗАР 
 
Заменик на претседателот: ИВАНОВА ЦВЕТАНКА 
 
                                     ЧленовиНАЈДОВСКИ СЛОБОДАН  
                                                        ХАНИ ТАХИР  
                                                        ВЕЉАНОСКИ ТРАЈКО  
                                                        МАТОШИ РУЖДИ  
  
      Заменици на членовите: ТОПУЗОВА КАРЕВСКА РОЗА 
                                                       БЕЏЕТИ БЛЕРИМ 
                                                       МИТАНОСКИ ВЕЛЕ  
                                                       БОЖИНОВСКА ВАЛЕНТИНА 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.