Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Комитет за односи меѓу заедниците

Е-пошта:  

Претседател: ЕЈУП РУСТЕМИ

         Членови: МИХАЈЛО ГЕОРГИЕВСКИ  
                           РИСТАНА ЛАЛЧЕВСКА 
                           КАМЕ ПЕТРОВ 
                           НИКОЛА Б. КАМЧЕВ 
                           ИЛИЈА СРБИНОВСКИ 
                           РОЗА ТОПУЗОВА-КАРЕВСКА 
                           НИКОЛА ЌУРКЧИЕВ 
                           РАФИЗ ХАЛИТИ 
                           АБДИЛАЌИМ АДЕМИ 
                           АБДУЛАДИ ВЕЈСЕЛИ  
                           ФАЗЛИ ВЕЛИУ  
                           ЗАМИР ДИКА  
                           РУЖДИ МАТОШИ 
                           ЌЕНАН ХАСИПИ  
                           КОСТА ПРЕШОСКИ  
                           НЕЖДЕД МУСТАФА 
                           ИВАН СТОИЛКОВИЌ  
                           РАФЕТ МУМИНОВИЌ  

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.