Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Претседателство на Клуб на пратенички (2008-2011)

КАТЕРИНА ДИМЕСКА  ВМРО-ДПМНЕ -  Координаторка

СЛАВИЦА ГРКОВСКА  СДСМ - член на Претседателство

ЗУМРЕТЕ ЈАКУПИ  ДУИ  - член на Претседателство

ФЛОРА КАДРИУ НД - член на Претседателство

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.