Контакти

ПРЕТСЕДАТЕЛ И ПОТПРЕТСЕДАТЕЛИ

Претседател на Собранието

Потпретседатели на Собранието:  

 • Горан Мисовски
  Е-пошта: g.misovski@sobranie.mk

  Контакт лице: Сања Цековска - посебен советник на потпретседателот на Собранието за економски и правно-политички прашања
  тел. 02/3112-255, локал 120
 • Фадил Зендели
  Е-пошта: f.zendeli@sobranie.mk

  Контакт лице:
   Омер Шабани - посебен советник на потпретседателот на Собранието за економски и правно-политички прашања
  тел. 02/3112-255, локал 121
 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.