Почетна | За Собранието | Стратешки план | План на активности за унапредување на родовата сензитивност на Собранието на Република Северна Македонија 2020 – 2021
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.