Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеници на кои порано им престанал мандатот


1. Теута Арифи   ДУИ
престанок на мандат на 6. седница одржана на 28.7.2011 година

2. Марјанчо Тодоровски ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 12. седница одржана на 13.10.2011 година

3. Арбен Џафери ДПА
престанок на мандат на 40. седница одржана на 10.9.2012 година

4. Љубисав Иванов-Ѕинго СПМ
престанок на мандат на 43. седница одржана на 5.10.2012 година

5. Арбен Љабеништа ДУИ
престанок на мандат на 53. седница одржана на 31.1.2013 година

6. Талат Џафери ДУИ
престанок на мандат на 55. седница одржана на 18.2.2013 година

7. Стефче Трпковски ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 58. седница одржана на 10.4.2013 година

8. Ванчо Апостолов ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 58. седница одржана на 10.4.2013 година

9. Изет Зеќири НДП
престанок на мандат на 60. седница одржана на 13.5.2013 година

10. Зиадин Села ДПА
престанок на мандат на 60. седница одржана на 13.5.2013 година

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.