Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеници на кои порано им престанал мандатот 2020-2024

 

1. ФЉОРИН БЕСИМИ ДУИ
престанок на мандат на 2. седница одржана на 25.8.2020 година 

2. ЗОРАН ЗАЕВ СДСМ
престанок на мандат на 3. седница одржана на 25.8.2020 година 

3. ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ СДСМ
престанок на мандат на 4. седница одржана на 25.8.2020 година 

4. РАДМИЛА ШЕКЕРИНСКА-ЈАНКОВСКА СДСМ
престанок на мандат на 5. седница одржана на 25.8.2020 година 

5. ОЛИВЕР СПАСОВСКИ СДСМ
престанок на мандат на 6. седница одржана на 25.8.2020 година 

6. МИЛА ЦАРОВСКА СДСМ
престанок на мандат на 7. седница одржана на 25.8.2020 година

7. НИКОЛА ДИМИТРОВ СДСМ
престанок на мандат на 8. седница одржана на 25.8.2020 година  

8.НАСЕР НУРЕДИНИ ДУИ
престанок на мандат на 9. седница одржана на 25.8.2020 година 

9. ЈАГОДА ШАХПАСКА СДСМ
престанок на мандат на 10. седница одржана на 30.8.2020 година 

10. ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ СДСМ 
престанок на мандат на 13. седница одржана на 22.9.2020 година 

11. ИГОР ДУРЛОВСКИ Независен пратеник
престанок на мандат на 19. седница одржана на 27.10.2020 година 

12. САЊА ЛУКАРЕВСКА СДСМ
престанок на мандат на 19. седница одржана на 27.10.2020 година 

13. МУХАМЕД ЗЕЌИРИ СДСМ
престанок на мандат на 19. седница одржана на 27.10.2020 година 

14. БАЈРАМ РЕЏЕПИ ДУИ
престанок на мандат на 19. седница одржана на 27.10.2020 година 

15. САШО НИКОЛОВ СДСМ
престанок на мандат на 28. седница одржана на 23.12.2020 година 

16. Мирослав Богдановски ДОМ
престанок на мандат на 45. седница одржана на 30.6.2021 година

17. Тимчо Муцунски ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 51. седница одржана на 5.11.2021 година

18. Дарко Костовски ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 51. седница одржана на 5.11.2021 година

19. Костадин Костадинов СДСМ
престанок на мандат на 51. седница одржана на 5.11.2021 година

20. Иван Јорданов ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 51. седница одржана на 5.11.2021 година

21. Кирил Пецаков ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 51. седница одржана на 5.11.2021 година

22. Биљал Касами Движење Беса
престанок на мандат на 51. седница одржана на 5.11.2021 година

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.