Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеници на кои порано им престанал мандатот 2014-2016


1. Руфи Османи НДП
престанок на мандат на 3. седница одржана на 26.5.2014 година

2. Муса Џафери ДУИ
престанок на мандат на 5. седница одржана на 19.6.2014 година

3. Никола Груевски ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 5. седница одржана на 19.6.2014 година

4. Елизабета Канческа-Милевска ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 5. седница одржана на 19.6.2014 година

5. Диме Спасов ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 5. седница одржана на 19.6.2014 година

6. Гордана Јанкулоска ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 5. седница одржана на 19.6.2014 година

7. Никола Тодоров ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 5. седница одржана на 19.6.2014 година

8. Зоран Ставрески ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 5. седница одржана на 19.6.2014 година

9. Никола Попоски ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 5. седница одржана на 19.6.2014 година

10. Аспазија Софијанова ВМРО-ДПМНЕ  
престанок на мандат на 6. седница одржана на 23.6.2014 година

11. Шкодране Дарлишта ДУИ
престанок на мандат на 7. седница одржана на 2.7.2014 година

12. Ромео Тренов ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 72. седница одржана на 29.10.2015 година 

13. Силвана Бонева ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 83. седница одржана на 16.12.2015 година

14. Емил Димитриев ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 88. седница одржана на 18.1.2016 година 

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.