Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

ПРАТЕНИЦИ НА КОИ ПОРАНО ИМ ПРЕСТАНАЛ МАНДАТОТ


1. Блерим Беџети  ДУИ
престанок на мандат - функција ( до 10.04.2009)

2. Ратко Димитровски ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат - функција ( до 10.04.2009)

3. Горан Петров ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат - функција ( до 15.04.2009)

4. Оливер Шамбевски ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат - функција / дипломатија ( до 12.01.2010 )

5. Оливер Дерковски ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат - функција (до 31.05.2010)

6. Владо Стефановски ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат (до 16.03.2011)

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.