Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеници на кои порано им престанал мандатот


Љубчо Георгиевски
- ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат - функција (до 02.01. 1991)

Тодор Гајдарџиски - Социјал - демократски сојуз на Македонија
престанок на мандат  (до 14.04. 1992)

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.