Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

                                                   Трајковски Танас
 
 


    
 
  
  


Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија (СДСМ).
     
  
   Роден 1950 година во с. Дрслајца, Струга, РМ. Македонец. Завршил средно техничко училиште - машинска насока. Директор на Акционерското друштво "Илинден" Струга. Живее во Струга.
     
  
   

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.