Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


                                              Тодоров Ристо 
  
 


     
 
   
 

  Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија (СДСМ).
     
  
   Бил претседател на младинска организација во средно училиште и член на студентски организации.
     
  
   Роден 1957 година во Скопје, РМ. Македонец. Завршил Правен факултет, со положен правосуден испит. Работел како правен референт во Земјоделскиот комбинат "Анска река" Валандово, каде што бил директор на правниот сектор, потоа стечаен управник. Сега е генерален директор на Комбинатот. Живее во Валандово
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.