Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

                                                       Тодоров Ѓорѓи 
  
 


     
 
   

 

Член на ВМРО-Македонска. 
Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Турција. 
Роден 1958 година во Кочани, РМ. Македонец. Завршил Технички факултет, сообраќајна насока. Работел како раководител на диспечерски центар во Јавното сообраќајно претпријатие- Скопје, потпретседател за сообраќај во Градскиот комитет за урбанизам, комунално-станбени работи, сообраќај и заштита на животната средина на Град Скопје. Потпретседател на Сојузот на сообраќајните инженери на Република Македонија. Добро ги знае бугарскиот, српскиот и хрватскиот јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.