Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

                                                        Стојменов Златко
 
 


    
 
  
  


Член на ВМРО-Македонска.
     
  
   Шеф на делегацијата на Собранието на РМ во парламентарната делегација на Централноевропската иницијатива. Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со парламентите на Кралството Норвешка, Република Финска, Кралството Данска и Република Исланд.
     
  
   Роден 1960 година во Штип, РМ. Македонец. Завршил Медицински факултет, специјалист по интерни болести, доктор по медицински науки. Сопственик на приватна здравствена ординација во Штип. Се служи со англискиот јазик. Живее во Штип.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.