Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


                                         


                                                          Стојковски Благој
 
 


    
 
  
  


 Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија (СДСМ). 
      
   
  Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Хрватска. Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Монголија. 
      
   
  Роден 1944 година во Куманово, РМ. Македонец. Завршил Електротехнички факултет. Се служи со францускиот јазик. Бил пратеник во Собранието на РМ во мандатниот период од 1994 до 1998 година. Живее во Куманово.
     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.