Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
                                                           Спанаков Ристо
 
 


    
 
  
 


Член на Нова демократија. 
      
Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Франција. 
      
Роден 1953 година во Гевгелија, РМ. Македонец. Завршил Медицински факултет, специјалист по радиодијагностика, доктор по медицински науки. Вработен во Медицинскиот центар во Гевгелија. Добро го знае англискиот, а се служи и со грчкиот јазик. Живее во Гевгелија.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.